BouwCenter Nuth

Bouwen of verbouwen begint bij BouwCenter Jan Opreij BV. Hier vindt je namelijk alles wat je nodig hebt. 
Op 22 maart 2017 openden we ons nieuwe filiaal BOUWCENTER Nuth. Zo zijn professionele bouwmaterialen ook bij jou in de buurt verkrijgbaar met de vertrouwde kwaliteit van BouwCenter Jan Opreij. Bouwmaterialen van A tot Z. Bouwcenter Jan Opreij verkoopt al meer dan 90 jaar alleen produkten van betrouwbare fabrikanten.

Jan Opreij Nuth 001BOUWCENTER Jan Opreij op bedrijventerrein De Horsel in Nuth.

Jan Opreij Nuth 002Ons groot assortiment aan bouwmaterialen in een praktisch drive-in magazijn.

 

 

nuth-locatie Bouwcenter nuth2017

Lees meer over ons nieuw BOUWCENTER NUTH

Familie Opreij investeert in nieuwe vestiging

Bouwmaterialenverkoper Jan Opreij uit Margraten (anno 1925) investeert in een nieuwe vestiging in Nuth. Het gaat om een nieuwe, zesde, vestiging van het bedrijf waar nu 75 mensen werken. Het nieuwe filiaal gaat minimaal drie nieuwe arbeidsplaatsen opleveren.

Mede-eigenaar Jan Opreij: 'In een crisistijd moet je goed naar de zwakke punten van je eigen onderneming kijken en waar het mogelijk is deze te versterken. Juist in deze tijd moet je niet stil blijven staan, maar innovatief in zowel je produktassortiment, klantenkring en marktgebied'. En over de keuze voor de Parkstad: 'In regio Parkstad is goede behoefte aan een professionele allround bouwmaterialenhandel. Voor ons een goede uitbreiding in een relatief dichtbevolkte regio'. 

9500 M2

En over de invulling van het nieuwe filiaal: 'Totale oppervlakte ca 9500 m2. Wij willen hier een BouwCenter gaan vestigen. waarbij het uitgangspunt onze vestiging in Margraten is. Ruwe bouwmaterialen ( stenen, zand, cement, betonartikelen , Hout en plaatmateriaal, tegels, afbouwmatreialen, profshop  gereedschap, schroeven, installatiemateriaal,etc ) Alles onder formule van BouwCenter. ( franchise). In eerste instantie het reeds bestaande perceel (4900m2) gaan exploiteren. Daarna wordt het andere perceel bebouwd ( showroom, kantoor, magazijn). 

(bron Wij Limburg)