1

BouwCenter Jan Opreij, gevestigd in het Zuid-Limburgse Margraten, Nuth en Maastricht, is een groothandel in hout en bouwmaterialen, natuursteen, keukens, tegels, sanitair en doe-het-zelf producten.

De professionele bouwer maar ook de particulier vindt bij ons, verspreid over zes vestigingen, een breed en diep scala aan producten en materialen. Ook de derde generatie van ons familiebedrijf staat garant voor de bekende service en kwaliteit. Meer dan 90 jaar ervaring vormt hierin een belangrijke basis, aangevuld met een moderne kijk op zakendoen. Wij weten wat de klant van ons verwacht en proberen op de wensen en eisen te anticiperen. Door nieuwe materialen en technieken onder de aandacht te brengen van onze afnemers, houden wij hen op de hoogte van de ontwikkelingen in de bouwmaterialenhandel, waar met een maximale inzet gewerkt aan een optimale dienstverlening. Door medewerkers die weten waar ze over praten en die plezier hebben in hun werk. Mensen waar u van op aan kunt, waar u mee kunt 'bouwen'.

Catalogus

Deze catalogus wordt in Adobe reader geopend. Artikelen kunt u zoeken door de combinatie van CTRL-F (zoeken) te drukken. Hoofdgroepen zijn middels bladwijzers te vinden.


Prijsboekje